LV-Brug Schieveste - wap kelder

Aanleg basculebrug Schiedam

De werkzaamheden aan de basculekelder van de Langzaamverkeersbrug Schieveste te Schiedam vorderen gestaag. Dura Vermeer  heeft gedurende de bouwvak doorgewerkt om de basculekelder tijdig in gereedheid te hebben voor de plaatsing van het val. Parallel aan de productie op locatie wordt op de werf van Hillebrand het stalen val geproduceerd.

Blue Hand heeft de complexe geometrie volledig ism Hillebrand in 3D uitgewerkt. Zelfs de wapening is volledig in 3D uitgewerkt om het productieproces maximaal te faciliteren. Prefab is ook volledig in 3D uitgewerkt en dankzij goede werkvoorbereiding is de aanbrug in slechts twee productiedagen verdeeld over 2 bouwfasen gerealiseerd.

Building Information Management (BIM) is noodzakelijk gebleken voor een goede afstemming tussen de diverse disciplines. Vanuit één integraal model is de engineering uitgevoerd en zijn leveranciers aangestuurd. Vanuit model zijn ook animaties van het bewegingswerk uitgevoerd en visualisaties vertrekt ten behoeve van omgevingsvergunning aanvragen. Blue Hand onderscheid zich graag in de markt met haar multidisciplinaire aanpak en betrokkenheid gedurende alle ontwerp en realisatie fasen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 13 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>