Wat kan Blue Hand voor u betekenen

Blue Hand BV is een ingenieursbureau gespecialiseerd in ontwerp, technische uitwerking en begeleiding bij bouw van kunstwerken in de infrastructuur. Onze werkzaamheden en diensten zijn divers. U kunt ons inschakelen van een eenvoudige kademuur of duiker tot en met de grote in het oog springende complexere werken.

Wij  zijn onafhankelijk en werken zowel voor aannemers, ingenieursbureaus als overheden. Daarbij komt u ons tegen in de rol van opdrachtnemer, onderaannemer en adviseur.

Blue Hand werkt veel samen met de kleine tot middelgrote collega ingenieur- en adviesbureau’s om alle gevraagde disciplines centraal voor u af te stemmen en te coördineren. Daarbij werken we alleen samen met partijen die ook een bewezen staat van dienst hebben en kunnen bogen op een rijke ervaring.

Hoe Blue Hand u ontzorgt

Wij leveren geen expert op uurbasis maar een oplossing voor uw wensen. Deze wensen leiden tot een door ons opgesteld programma van eisen welke voldoet aan de wet en regelgeving.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de realisatie van een esthetisch fraai , duurzaam en veilig ontwerp.

Planmatig en accuraat werken wij stap voor stap toe naar het resultaat.

Coördinatie tussen en controle van benodigde experts en onderaannemers is onze standaard manier van werken. Afstemming met vergunning verlenende instanties en overige externe partijen wordt ook verzorgd.

In de realisatie staan we klaar met advies en een schouw op de bouwlocatie. Bouwafwijkingen en schade worden snel geïnventariseerd en verwerkt in een herstelplan.

We zijn service gericht en staan open voor commentaar om onze dienstverlening continue te verbeteren.

Graag verfraaien we met u de publieke infrastructuur met aansprekende en duurzaam gerealiseerde kunstwerken.

 • Behoefte inventarisatie

  Graag komen we op basis van uw wensen met een projectvoortsel

 • Multidisciplinaire aanpak

  Op basis van de vastgelegde wensen gaat een voor u samengesteld multidisciplinair projectteam aan de slag

 • helder plan en resultaat

  Op de afgesproken momenten leveren we u de integraal getoetste resultaten van ontwerp tot en met uitvoeringsplan

 • begeleiding tijdens bouw

  Nadat de plannen zijn goedgekeurd ondersteunen we u graag tijdens de bouw van het kunstwerk. Met directe communicatie en snelle responstijden wordt de voortgang veiliggesteld.