Blue Hand BV

Blue Hand BV is een ingenieursbureau gespecialiseerd in ontwerp en technische uitwerking van bruggen, tunnels, viaducten, sluizen, gemalen en overige civieltechnische werken. Op basis van uw wensen en de gebruikseisen ontwerpen we uw object in beton, staal, hout, composiet of een combinatie van deze materialen.

Ingenieursbureau Blue Hand werkt samen met kleine tot middelgrote collega ingenieur- & adviesbureaus om alle gevraagde expertise in te kunnen brengen. Deze partners hebben een bewezen staat van dienst en kunnen bogen op een rijke ervaring. Wij onderscheiden ons graag met deze wijze van werken door onze service, flexibiliteit, aanpak en prijsstelling in de civiele markt.

Diverse aannemers, ingenieursbureaus en overheden gingen u reeds bij ons voor als klant. Graag komen we met u in contact om onze diensten nader toe te lichten.

Voorwaarden

CAR-verzekering

Indien een CAR-verzekering wordt afgesloten, gaan wij er zonder tegenbericht van uit dat Blue Hand BV als medeverzekerde in de polis wordt opgenomen.

Rechtsverhouding

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de “De Nieuwe Regeling 2005”; Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2005. Er zijn mogelijkheden om de UAV en UAV-gc aan te houden. Laatste vergt nadere afstemming en afspraken. Blue hand BV heeft een solide beroepsaansprakelijkheidsverzekering.